Bureaus in Alphen aan den Rijn

ILVO OutplacementSpecialisme: Outplacement
Adres: Europalaan 16
Postcode: 2408 BG Alphen aan den Rijn
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Julianastraat 27
Postcode: 2405 CG Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172-428400
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

Kop & PartnersSpecialisme: outplacementtrajecten
Adres: Europalaan 16
Postcode: 2408 Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172-497171
Website: http://www.kopenpartners.nl
Email: info@kopenpartners.nl
Lifetime employment bij een en dezelfde baas, het is niet meer van deze tijd. Ondernemingen moeten veel flexibeler zijn dan vroeger, willen ze tijdig kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden. Dat maakt dat ook dat medewerkers zich flexibeler moeten opstellen. Deze flexibiliteit vertaalt zich de ene keer in een andere functie, of aanvullende training, maar het kan ook ontslag inhouden. Paul Kop: 'Ontslag anno 2004 houdt niet in dat een medewerker ongeschikt zou zijn voor zijn functie. Het betekent eerder dat het bedrijf geen mogelijkheden ziet om gebruik te maken van de kwaliteiten die een medewerker op dat moment heeft. Wij zijn zo succesvol met ons Regulier Outplacement programma omdat we organisaties van binnenuit kennen en daarom weten welke mensen er nodig zijn op welke functies. Ruim 90 procent van iedereen die bij ons komt en het programma volgt, heeft binnen 12 maanden een andere zinvolle werkomgeving. Een groot voordeel van het programma is ook dat het de deelnemers inzicht geeft in waarom ze zijn ontslagen en wat ze zelf kunnen doen om in de toekomst de flexibele medewerker te zijn die bedrijven tegenwoordig zo hard nodig hebben. Kop&Partners geeft hen ook in dit trajact waardevolle begeleiding.'

Outplacementbureau WerkcontactSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Kanaalpark 140 Leiden
Postcode: 2406 GA Alphen aan den Rijn
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl

Outplacementbureau Werkcontact is een outplacementbureau in Leiden en specialist op het gebied van outplacement, spoor 2 re-integratie en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 93% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Werkcontact heeft in Zuid-Holland kantoren in Den Haag, Rotterdam, Barendrecht, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Oud-Beijerland en Zoetermeer. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

Bark ConsultSpecialisme: outplacementtrajecten
Adres: A. van Leeuwenhoekweg 35
Postcode: 2408 AK Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches op 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid.