Bureaus in Bergen op Zoom

Van der Burgt CoachingSpecialisme: Coaching & Re-integratie
Adres: Lindebaan 51
Postcode: 4611 LW Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-23.09.25
Website: http://www.vanderburgtcoaching.nl
Email: ruud@vanderburgtcoaching.nl
Van der Burgt Coaching is een bureau voor Coaching, Advies en Re-integratie (IRO, Outplacement, WvP1&2). Op basis van een vraag trachten wij daadwerkelijk met de ander in gesprek te raken; Ons doel is om samen tot een win-win-win situatie te komen. Alleen zo kunnen wij u optimaal begeleiden naar een passende betrekking of een goed zelfstandig ondernemerschap. Van der Burgt Coaching werkt vanuit Bergen op Zoom, maar is ook bereid bij clienten thuis of op kantoor begeleiding te geven. Wij zijn actief in de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Naast de reguliere trajecten richt Van der Burgt Coaching zich op de re-integratie en begeleiding van mensen met rouw- en verlieservaringen of met psychische - of burnout klachten en verledens. Van der Burgt Coaching gebruikt voor het coachen en het begeleiden van re-integratie- en outplacementtrajecten methodes waarmee mensen hun eigen gedrag kunnen analyseren en begrijpen. Waar ben je niet tevreden over, wat wil je veranderen, wat zijn je opvattingen, wat zijn je gevoelens? Hierin zijn wij een intense, maar ook concrete, zakelijke, confronterende en doelgerichte gesprekspartner. De methodes richten zich op het ontdekken en stimuleren van bewustwording, zelfverantwoordelijkheid en echtheid. Er kan binnen 10 tot 20 sessies een concreet resultaat geboekt worden. Wij werken met principes uit de Transactionele Analyse, Gestalt en Socratisch Motiveren, maar vooral uit eigen waarneming, intuitie, ervaringen en levenswijsheid. Van der Burgt Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco) en bij de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR). Tevens beschikken wij over het Blik op Werk-keurmerk

Outplacementbureau WerkcontactSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Oranjesingel 11 Breda
Postcode: 4614 LT Bergen op Zoom
Telefoon: 088-0333008
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl

Werkcontact Outplacement is een outplacementbureau in Breda en specialist op het gebied van outplacement, re-integratie spoor 2 en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 93% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Naast onze vestiging in Breda beschikt Werkcontact over diverse flex-locaties in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Burgemeester van Hasseltstraat 52a
Postcode: 4611 BH Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-214350
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Bruinevisstraat 32
Postcode: 4611 HJ Bergen op Zoom
Telefoon: 076-767 63 79
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 076-767 63 79 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.