Bureaus in Den Haag

Outplacementbureau WerkcontactSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Raamweg 4
Postcode: 2596 HL Den Haag
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl

Outplacementbureau Werkcontact in Den Haag en specialist op het gebied van outplacement, spoor 2 re-integratie en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 93% uit naar de gewenste baan.

Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u in de buurt: 088-033 30 08.

Outplacement TelefoonSpecialisme: Outplacement
Adres: Van Loostraat 138
Postcode: 2582 XH Den Haag
Telefoon: 070 - 345 77 63
Website: http://www.outplacementtelefoon.nl
Email: info@outplacementtelefoon.nl

Via de Outplacement Telefoon kunt u tijdens kantooruren direct antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen over outplacement en re-integratie. U wordt direct doorverbonden met een van onze outplacementspecialisten of er wordt door onze telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

De Outplacement Telefoon beschikt over een landelijk netwerk van outplacementspecialisten.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Grote Markt 22
Postcode: 2511 BG Den Haag
Telefoon: 070-3704704
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

GITPSpecialisme: Employability
Adres: Parkstraat 83
Postcode: 2514 JG Den Haag
Telefoon: 010 - 425 40 00
Website: https://www.gitp.nl
Email: office.zuidwest@gitp.nl

Employability en outplacement vragen om goede regie en zorgvuldige afstemming.

Moet uw organisatie hoogopgeleide professionals ontslaan? Of is het zaak om medewerkers in beweging te krijgen? GITP levert vergaand maatwerk in employability en outplacement.

Houthoff coaching Den HaagSpecialisme: Coaching
Adres: Zuidlarenstraat 57
Postcode: 2545 VP Den Haag
Telefoon: 070 3623617
Website: http://www.bureau-houthoff.nl
Email: info@houthofftrainingen.nl

Zoekt u een loopbaancoach in Den Haag? Voor coaching in Den Haag, maar ook op locatie elders in Nederland, bent u bij Bureau Houthoff aan het juiste adres. Door te nvesteren in loopbaancoaching of een assertiviteitstraining kunt u werken aan uw persoonlijke ontwikkeling, en zo uw carrière mogelijkheden verbeteren. Verborgen talenten zullen wij naar boven halen, zodat u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Wanneer u namelijk iets doet waar u goed in bent, zal het succes toenemen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met Outplacement Bureau Houthoff Den Haag.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Pres. Kennedylaan 19
Postcode: 2517 JK Den Haag
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.