Outplacementbureau aanmelden

Kosteloze vermelding

Goede vindbaarheid op internet is belangrijk om uw dienstverlening onder de aandacht te brengen bij potentiële outplacement-kandidaten en werkgevers. Outplacementbureaukiezen.nl geeft outplacementtbureaus en loopbaanadviseurs de mogelijkheid zich kosteloos te presenteren aan een grote doelgroep. Bovendien betaalt u niet voor een lead. Bezoekers nemen rechtstreeks contact op met uw bureau of vullen een leadformulier in dat gratis naar u wordt doorgestuurd.

 

Kosteloze jaarvermelding voor één vermelding in één plaats

Om de vindbaarheid van Outplacementbureaukiezen.nl verder te vergroten bieden wij deelnemende bureaus de mogelijkheid aan om in ruil voor voor een teruglink naar onze website gebruik te maken van één plaatsnaamvermelding.
Aanmelding staat alleen open voor professionele outplacementbureaus en loopbaanadviseurs die zijn aangesloten bij OVAL, NOBCO of NOLOC.

 

Uw bureau aanmelden kan door een mail te sturen naar info@outplacementbureaukiezen.nl. Indien u meer plaatsnaamvermeldingen wenst vragen wij u mogelijk naar meerdere websites terug te linken.

 

Donaties
Donaties zijn en blijven meer dan welkom om Outplacementbureaukiezen.nl te kunnen laten voortbestaan en worden gebruikt om de kosten voor domeinregistratie, serveronderhoud, beveiliging, het inschakelen van programmeurs voor onderhoud en werkzaamheden aan de website te betalen.

 

Outplacementbureaukiezen.nl heeft als doel tegenwicht te bieden aan commerciële offerte-websites waar bezoekers alleen outplacementbureaus krijgen voorgeschoteld die betalen voor een lead of presentatie. Voor professionele outplacement- en loopbaanbureaus is deelname aan Outplacementbureaukiezen.nl kosteloos mogelijk. Een gratis jaarvermelding geeft niet automatisch recht op verlenging van de vermelding na één jaar. In sommige regio's geldt een wachtlijst of rouleren vermeldingen. Outplacementbureaukiezen.nl behoudt zich het recht voor kosteloze aanmeldingen te toetsen op kwaliteit en zonder opgaaf van reden te weigeren of te verwijderen.

 

Vermin Project & Advies is de beheerder van deze website.