Bureaus in Almelo

Roel Dragt ArbeidsintegratieSpecialisme: outplacementtrajecten
Adres: Bornsestraat 88
Postcode: 7607 KT Almelo
Telefoon: 0546-455259
Website: http://www.roeldragt.nl
Email: info@roeldragt.nl
Bent u nog in loondienst dan kan uw werkgever ons inschakelen om u te helpen zoeken naar ander werk. Dat wordt "re-integratie tweede spoor" genoemd en soms ook wel outplacement. Met Menselijk Maatwerk helpen wij u op weg naar een andere passende werkkring. Onze aanpak Wij werken met ons eigen concept Menselijk Maatwerk. We doen wat nodig is wanneer het nodig is. Niet te veel en niet te weinig! Met aandacht en tempo. Echt persoonlijke begeleiding van een consulent en een arbeidsdeskundige.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Egbert Gorterstraat 3
Postcode: 7607 GB Almelo
Telefoon: 0546-533733
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Stationsstraat 11
Postcode: 7607 GX Almelo
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088 - 033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.