Bureaus in Arnhem

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Gele Rijders Plein 16
Postcode: 6811 AP Arnhem
Telefoon: 026-3536100
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

InterTransferSpecialisme: outplacement, coaching, omscholing, re-integratie
Adres: Willemsplein 24-2
Postcode: 6811 KB Arnhem
Telefoon: 026-3557277
Website: http://www.intertransfer.nl
Email: info@intertransfer.nl
Soms is het niet mogelijk om bij uw huidige werkgever te blijven werken. Dat kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat uw werkgever gaat reorganiseren en uw baan komt te vervallen. Dat is vaak voor zowel u als voor uw werkgever een grote teleurstelling. Maar het biedt ook nieuwe kansen. InterTransfer wil u graag helpen om deze kansen te zien en aan te grijpen. InterTransfer verzorgt effectieve en doelgerichte outplacementtrajecten. Wij bieden passende dienstverlening met bewezen resultaat aan in de vorm van coaching en/of omscholing. Al onze trajecten zijn maatwerk. Coaching Een ervaren coach ondersteunt bij het krijgen van meer inzicht, het vinden van nieuw werkperspectief en bij het ondernemen van concrete acties om het gewenste einddoel te bereiken. Tijdens het coachingstraject is er, afhankelijk van uw behoeften, aandacht voor thema's als: - Acceptatie van verlies van huidige baan; - Opstellen persoonsprofiel; - Opstellen arbeidsmarktprofiel; - Sollicitatiebrief en CV; - Netwerken; - Sollicitatiegesprekken; - Stage, scholing en detachering. Omscholing Een omscholingstraject bestaat uit theorie, praktijkervaring en sollicitatiebegeleiding waardoor u gericht en praktisch werkt aan het vinden van een nieuwe baan. Momenteel verzorgen wij omscholingen in de richting van: -Telefoniste/Receptioniste/Administratief Medewerker - Beveiliger - Personenvervoerder Taxibranche Bij ons kunt u rekenen op: - Een vrijblijvende eerste kennismaking. - Een vast aanspreekpunt. - Individuele begeleiding, persoonlijke aanpak en actieve bemiddeling naar een passende baan. - Regelmatige evaluatiemomenten en terugkoppeling. - Vooraf helderheid over de te verwachten doorlooptijd van het traject en de te verwachten inspanningen door het opstellen van een concreet Plan Van Aanpak. - Maatwerk waarbij de doelstelling van het traject centraal staat. - Ruime ervaring en goede resultaten. - Een dienstverlener die u begrijpt en uw taal spreekt. - Een traject gericht op langdurige en blijvende uitplaatsing. - Locaties in de regio's Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Apeldoorn. - Mogelijkheid voor bemiddeling d.m.v. detachering. - Een divers en uitgebreid netwerk (o.a. van onze zusterorganisaties WorkTransfer en InterGentes & onze coaches). - Blik op Werk Keurmerk: In het meest recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek is onze dienstverlening met een ruim voldoende tot goed beoordeeld.

Concreet PDSpecialisme: sollicitatiebegeleiding, netwerktraining, arbeidsmarktorientatie, loopbaanonderzoek
Adres: IJsselburcht 3
Postcode: 6825 BS Arnhem
Telefoon: 026-3653499
Website: http://www.concreetpd.nl
Email: info@concreetpd.nl
Outplacement is het geheel van adviezen en diensten, dat wordt gebruikt om de medewerker op een zo effectief mogelijke manier naar een passende baan te begeleiden. De redenen om van deze dienst gebruik te maken kunnen van economische of functionele aard zijn. Er is bijvoorbeeld sprake van een arbeidsconflict, een reorganisatie of de behoefte om van baan te veranderen. Concreet PD heeft veel ervaring in de bemiddeling van medewerkers naar een nieuwe baan. Dat kan zijn naar dezelfde functie bij een andere werkgever, maar ook naar een ander soort functie. We doen dat volgens onze vaste werkwijze. Helder, open en eerlijk! Het traject is altijd op maat gesneden en individueel. Voor aanvang van elk traject voeren wij met de kandidaat een orienterend gesprek. Als je wilt samenwerken, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Een goede klik is belangrijk. Dat geldt ook voor motivatie. Wij nemen de motivatie namelijk als uitgangspunt. Het traject wordt samengesteld uit meerdere onderdelen, afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden. Enkele voorkomende onderdelen zijn: * Loopbaanonderzoek (wat zijn je capaciteiten en persoonskenmerken) * Sessie met een loopbaanpsycholoog (analyse van de persoonlijkheidsstructuur in relatie tot werk) * Beroepskeuze onderzoek (in beeld brengen van de wensen en interesse) * Arbeidsmarktorientatie (onderzoeken van de kansen op de arbeidsmarkt / uit welke taken bestaat een bepaalde functie) * Training of (om)scholing (onderzoeken en organiseren van een training of opleiding) * Sollicitatiebegeleiding ( wat is een goede brief en een verzorgd Curriculum Vitae) * Bemiddeling (op meerdere manieren benaderen van bedrijven) *Plaatsing (afsluiten van de arbeidsovereenkomst)

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: IJsselburcht 3
Postcode: 6825 BS Arnhem
Telefoon: 076-767 63 79
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 076-767 63 79 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.