Bureaus in Delft

Outplacementbureau WerkcontactSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Oude Delft 37
Postcode: 2616 LR Delft
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl

Outplacementbureau Werkcontact is een outplacementbureau in Delft en specialist op het gebied van outplacement, spoor 2 re-integratie en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 93% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Werkcontact heeft in Zuid-Holland kantoren in Den Haag, Rotterdam, Barendrecht, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Oud-Beijerland en Zoetermeer. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

De eerste verdiepingSpecialisme: outplacement, jobcoaching, re-integratie
Adres: Achterom 78
Postcode: 2611 PS Delft
Telefoon: 015-2125125
Website: http://www.1e-verdieping.nl
Email: info@1e-verdieping.nl
De eerste verdieping is gespecialiseerd in outplacement bij mentale/psychische klachten en richt zich op middelbaar tot hoger opgeleiden. Je kunt bij ons terecht als er sprake is van bijvoorbeeld burn-out, depressie, angst of andere persoonlijke problematiek die je belemmert in je werk.. Daarbij richten we ons voornamelijk op jou als persoon en kijken we naar wat jij graag zou willen, in plaats van dat we gaan uitpluizen hoe het komt dat het niet lekker gaat. De meeste mensen hebben al grondig nagedacht over hun problemen en dat heeft kennelijk nog niet voldoende geholpen. Wij verdiepen ons daarom niet in de problemen en de oorzaken, maar werken anders. Oplossingsgericht en met aandacht voor diepgang. Doe het eens anders! Bij De eerste verdieping gaan we niet op zoek naar vacatures en we gaan ook niet sleutelen aan je cv. Dat kunnen de meeste mensen zelf wel. We gaan kijken hoe je draagkracht en geluksbeleving vergroot kunnen worden, opdat je op werkgebied ook weer op gang komt. Door gebruik van methodieken als NLP, Systemisch Werk en somatic experience kun je snel tot inzicht en blijvende verandering komen. Het is ook mogelijk om opleidingen bij ons te volgen op het gebied van Systemisch Werk of NLP. Met name een NLP-opleiding is erg waardevol als je meer wilt leren over hoe jij de dingen doet, hoe je communiceert met jezelf en anderen en wat je daarin desgewenst anders kan doen. Let op: je kunt ook preventief bij ons terecht! Als het een rommeltje in je huidige werk is, kom dan naar ons toe in een zo vroeg mogelijk stadium. Voorkomen is beter dan genezen en vaak zijn werkgevers ook bereid de kosten van een traject te dragen. Een kennismakingsgesprek bij De eerste verdieping is altijd kosteloos..

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Brabantse Turfmarkt 97
Postcode: 2611 CM Delft
Telefoon: 015-2195560
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: Rotterdamseweg 464
Postcode: 2629 HJ Delft
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches en 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Marshalllaan 2
Postcode: 2625 GZ Delft
Telefoon: 076-767 63 79
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 076-767 63 79 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.