Bureaus in Deventer

StaatvandienstSpecialisme: outplacement, 45-plussers
Adres: Munsterstraat 2L
Postcode: 7418 EV Deventer
Telefoon: 0570-624899
Website: http://www.staatvandienst.com
Email: info@staatvandienst.com
Mensen en organisaties veranderen. Verandering van werkkring brengt vaak vragen en onzekerheden met zich mee, of de oorzaak nu ligt in veranderde omstandigheden of nieuwe ambities. Vaardigheden koppelen aan de arbeidsmarkt Staatvandienst ondersteunt werkgever en werknemer met een gedegen aanpak voor outplacement. De werknemer formuleert opnieuw, in samenspraak met de consultant, zijn of haar vaardigheden en koppelt deze direct aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Pragmatisch en toekomstgericht Onze aanpak is helder en resultaatgericht. Onze specialistische kennis en ervaring met outplacement voor verschillende beroepsgroepen vergroot de kans op succes. Wij werken pragmatisch, volledig individueel en toekomstgericht.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Singel 26
Postcode: 7411 HW Deventer
Telefoon: 0570-665200
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: Brynssteeg 28
Postcode: 7411 LT Deventer
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches en 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Bruijnssteeg 28
Postcode: 7411 LT Deventer
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.