Bureaus in Doetinchem

CoachingXLSpecialisme: Outplacement
Adres: Terborgseweg 30
Postcode: 7005 BA Doetinchem
Telefoon: 0314-390228
Website: http://www.coachingxl.nl
Email: mw@coachingxl.nl
CoachingXL werkt op basis van eenvoud. Wij leveren maatwerk bij het zoeken naar een baan. Wij brengen in beeld waar naartoe de zoektocht moet leiden en vervolgens bepalen we de koers. Altijd in samenspraak met de kandidaat. Persoonlijke aandacht, eerlijkheid en doelgerichtheid zijn sleutelwoorden binnen dit proces. Een betrouwbare partner voor bedrijven, hun medewerkers en werkzoekenden in ons werkgebied van Arnhem tot de Achterhoek, bij het realiseren van professionele oplossingen op het gebied van mens, werk & verandering. We kunnen slagvaardig werken doordat we ons werkgebied van Arnhem tot de Achterhoek goed in beeld hebben. Onze diensten zijn Outplacement, loopbaanbegeleiding, re-integratie (IRO) en individuele re-integratie.

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: Koopmanslaan 27a
Postcode: 7005 BK Doetinchem
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches en 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Raadhuisstraat 8
Postcode: 7001 EW Doetinchem
Telefoon: 0314-373000
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.