Bureaus in Dordrecht

Outplacementbureau WerkcontactSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Blekersdijk 1
Postcode: 3311 LC Dordrecht
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl

Outplacementbureau Werkcontact is een outplacementbureau in Dordrecht en specialist op het gebied van outplacement, spoor 2 re-integratie en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 93% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Werkcontact Outplacement heeft in Zuid-Holland kantoren in Den Haag, Rotterdam, Barendrecht, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Oud-Beijerland en Zoetermeer. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

BBMVSpecialisme: outplacementtrajecten, jobhunting
Adres: Maanplein 7
Postcode: 3318 EK Dordrecht
Telefoon: 078-6188669
Website: www.bbmv.nl
Email: info@bbmv.nl
Binnen uw organisatie kan onverhoopt sprake zijn van een reden die het nodig maakt om afscheid te nemen van (1 van uw) werknemers. Denk bijvoorbeeld aan inkrimping, boven-talligheid, faillissement o.i.d. In zo'n geval komt outplacement aan de orde. Spreken we over outplacement, dan hebben wij het over uitplaatsing en/of begeleiding naar ander betaald werk bij ontslagprocedures. Tijdens het outplacementtraject begeleiden wij uw betreffende medewerker(s) bij het gericht zoeken naar en het verwerven van een passende functie elders op de arbeidsmarkt. Eventueel wordt dit traject voorafgegaan door bij- of omscholing om de kans op succes zo optimaal mogelijk te maken. Het outplacement traject bestaat uit:Het intake gesprek, Onderzoek, Intensieve begeleiding, Arbeidsmarktorientatie, Job-hunting,Nazorg,Training en/of opleiding ( optie). We streven naar een traject duur van, maximaal een half jaar. Wij hebben de ervaring dat dit in 95% van de gevallen mogelijk is.

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: Nieuwe Haven 32
Postcode: 3311 AP Dordrecht
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches op 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid.

Tjin Consultancy GroupSpecialisme: outplacement
Adres: Zuilenburg 111
Postcode: 3328 VD Dordrecht
Telefoon: 0628137795
Website: http://www.sollicitatiebegeleiders.nl
Email: info@tc-group.nl
Outplacement: Outplacement is voor mensen die met ontslag de organisatie gaan verlaten en op zoek gaan naar nieuw werk. De kosten voor outplacement wordt doorgaans door de werkgever betaald. Outplacement is er op gericht om een nieuwe passende functie te vinden. Hierbij staan de wensen, kwaliteiten en vaardigheden altijd centraal. Professionele Sollicitatie Begeleiding: Zoekt u naar een baan, maar heeft u behoefte aan sollicitatie hulp? Of kunt u zich niet meer herinneren wanneer u uw laatste sollicitatiebrief heeft opgesteld? Tjin Consultancy Group biedt sollicitatie begeleiding tot de gewenste baan is gevonden.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Spuiboulevard 224
Postcode: 3311 GR Dordrecht
Telefoon: 078-6492000
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Blekersdijk 1
Postcode: 3311 LC Dordrecht
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088 - 033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.