Bureaus in Enschede

Bureau de PoortSpecialisme: Outplacement, Groepsoutplacement
Adres: Disselhoek 70
Postcode: 7546 LR Enschede
Telefoon: 053-4784520
Website: www.bureaudepoort.nl
Email: eschutten@bureaudepoort.nl
Outplacement bij Bureau de Poort is gericht op begeleiding van mensen in hun zoektocht naar een kwalitatieve loopbaanstap. We doen dit vanuit de visie dat (zinvol) werk voortkomt uit de persoon die iemand is. Op dit persoonlijke aspect wordt in de begeleiding een appel gedaan. Eigen motivatie, (persoonlijke) ontwikkeling en zelfwerkzaamheid van een deelnemer vormen hierin het beginpunt. Elk outplacementtraject begint met een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek. Hierin gaan we in op de vraagstelling(en) en naar aanleiding hiervan wordt een aanbod door onsgeformuleerd. Bureau de Poort is gids in dit persoonlijke proces van werk naar werk in al zijn facetten. Instrumenten, methoden en technieken sluiten hierbij aan en zijn persoonsgebonden. We werken sterk contactgericht en gaan hierin een persoonlijke relatie aan. Resultaat voor een deelnemer: - Een realistisch beeld van de loopbaanwensen gebaseerd op innerlijke drijfveren; - Indien van toepassing: ondersteuning in de verwerking van het verlies van een baan; - (Hernieuwde) inspiratie en motivatie; - Inzicht in eigen sterktes en zwaktes; - Begeleiding bij de concrete stappen die genomen kunnen worden in het vervolg van de loopbaan; -Training in een methode die zelfsturend vermogen in de loopbaan bevordert; - Optimale begeleiding tot in de nieuwe loopbaanstap.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Stationsplein 10
Postcode: 7511 JD Enschede
Telefoon: 053-4838585
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.