Bureaus in Etten-Leur

NovalisSpecialisme: outplacementtrajecten
Adres: Spoorlaan 19
Postcode: 4872 XM Etten-Leur
Telefoon: 076-5311000
Website: www.novalisbv.nl/
Email: info@novalisbv.nl
Jarenlange expertise in scholing en begeleiding, goede contacten met werkgevers en een flexibele instelling zorgen voor ons succes. Uw wensen bepalen de aard en omvang van onze dienstverlening. U kunt kiezen voor uitsluitend een diagnose, een scholingsadvies of jobcoaching, maar ook voor een integrale begeleiding bij een outplacement- of re-integratietraject. Deze flexibiliteit betekent dat we op elk gewenst moment in kunnen spelen op uw verlangens.

HaverSpecialisme: ondernemerschap
Adres: Pottenbakkerstraat 19
Postcode: 4871 EP Etten-Leur
Telefoon: 076-5210005
Website: www.haverbv.nl
Email: info@haverbv.nl
Wilt uw medewerker vanuit zijn huidige baan een eigen bedrijf starten? Als uw medewerker ziek is of er is sprake van re-organisatie met ontslagen dan verplicht de wet u als werkgever om voor een adequate oplossing te zorgen. Op het moment dat deze oplossing buiten het bedrijf komt te liggen (2e spoor of outplacement) en uw werknemer voor een nieuwe toekomst ondersteuning nodig heeft bij het starten van een eigen bedrijf, dan kunnen wij u van dienst zijn. Traject begeleiding starten eigen bedrijf Bij de voorbereiding en het starten van een eigen bedrijf kan haver uw medewerker de nodige persoonlijke en zakelijke ondersteuning bieden. De invulling van zo'n traject is altijd maatwerk en kan bestaan uit; - opstellen van een ondernemingsplan Samen wordt gewerkt aan een gedegen plan waarin alle relevante commerciele en financiele aspecten van het te starten bedrijf worden benoemd. Tevens vormt dit plan de leidraad voor het eerste jaar na de daadwerkelijke start. - persoonlijke coaching Volgens onze eigen methodiek worden alle aanwezige kwaliteiten in kaart gebracht. Op een respectvolle manier wordt gewerkt om zwaktes om te zetten in kracht en worden er oplossingen gezocht zodat er verder op een daadkrachtige en doeltreffende manier aan het eigen bedrijf gewerkt kan worden. - coaching na de start Na de start wordt er de nodige aandacht geschonken aan de commerciele onderdelen die bij het ondernemerschap horen. Tevens worden actuele zaken en praktische problemen getackeld door het geven van advies en oplossingen. Doel is het eigen onderscheidend vermogen goed uit te dragen, klanten te vinden en deze te binden. - volgen van training(en) Het volgen van trainingen om (meer) ondernemersvaardigheden aan te leren, is ook mogelijk. Speciaal hiervoor zijn er de haver trainingen, met een praktische invulling en deze worden gegeven in kleine groepen. - vergroting van het netwerk Men kan deelnemen aan het haver netwerk om hier juist met andere starters in contact te komen. Hiernaast worden er periodiek thema-avonden georganiseerd. Duur van een traject De gemiddelde duur van een outplacement traject is negen maanden, maar kan aangepast worden aan de behoefte. Tarief Na een vrijblijvend intakegesprek, wordt een maatwerk offerte voor u opgemaakt.

Werkcontact OutplacementSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Oranjesingel 11 Breda
Postcode: 4875 CT Etten-Leur
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl

Werkcontact Outplacement is een outplacementbureau in Breda en specialist op het gebied van outplacement, spoor 2 re-integratie en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 87% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Werkcontact Outplacement heeft in Noord-Brabant kantoren in Breda, Bergen op Zoom en Tilburg. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Markt 25
Postcode: 4875 CB Etten-Leur
Telefoon: 076-5084920
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.