Bureaus in Goes

Werkcontact OutplacementSpecialisme: Outplacement, re-integratie spoor 2
Adres: Veerweg 8 Wolphaartsdijk
Postcode: 4460 AB Goes
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementbureau.nl/outplacementbureau-goes/
Email: info@werkcontact.nl

Werkcontact Outplacement is een outplacementbureau in Wolphaartsdijk (gemeente Goes) en specialist op het gebied van outplacementspoor 2 re-integratie en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 87% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Wolphaartsdijk of onze flexlocatie in Middelburg. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Van de Spiegelstraat 2
Postcode: 4461 LL Goes
Telefoon: 0113-274800
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.