Bureaus in Groningen

Volkerink & PartnersSpecialisme: Outplacement
Adres: Tjerk Bolhuisstraat 5
Postcode: 9713 WD Groningen
Telefoon: 06-27381699
Website: http://www.volkerinkenpartners.nl
Email: info@volkerinkenpartners.nl

Zou je wel eens ergens anders willen werken, maar weet je niet hoe je dat aan kunt pakken? Of word je gedwongen uit te kijken naar ander werk? Allemaal veel voorkomende situaties waar je behoorlijk in vast kunt lopen. Volkerink & Partners heeft veel ervaring met outplacementrajecten, maar ook met re-integratie- en loopbaantrajecten. Daarmee helpen wij je graag! 

Een outplacementtraject bij Volkerink & Partners bestaat uit een aantal vaste fasen: verwerking van het ontslag, het in kaart brengen van competenties en wensen, sollicitatiebegeleiding en jobhunting. Een outplacementtraject duurt meestal tussen de drie maanden en een jaar. Wil je eens verder praten over alle mogelijkheden? Dan maken we een afspraak!

GITPSpecialisme: Employability
Adres: Van Elmptstraat 10
Postcode: 9723 ZL Groningen
Telefoon: 050 - 525 60 00
Website: http://www.gitp.nl
Email: office.noordoost@gitp.nl

Employability en outplacement vragen om goede regie en zorgvuldige afstemming.

Moet uw organisatie hoogopgeleide professionals ontslaan? Of is het zaak om medewerkers in beweging te krijgen? GITP levert vergaand maatwerk in employability en outplacement.

Carrière SwitchSpecialisme: Outplacement
Adres: Heresingel 12
Postcode: 9711 ES Groningen
Telefoon: 088-0018500
Website: http://www.carriereswitch.nl
Email: info@carriereswitch.nl

Outplacement bij Carrière Switch betekent dat de cliënt zich verzekerd weet van begeleiding en ondersteunende diensten zonder beperkingen in intensiteit of tijd. Tot en met de proeftijd in de nieuwe werkkring. Pas dan wordt de opdracht als afgerond beschouwd. Indien de cliënt dit wenst is hierop vervolgens nog een ‘coaching on the job’ mogelijk. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het outplacementtraject opnieuw te starten, wanneer de nieuwe functie, om welke reden dan ook, niet gecontinueerd kan worden.

Outplacement TelefoonSpecialisme: Outplacement
Adres: Van Loostraat 138 Den Haag
Postcode: 9744 CC Groningen
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementtelefoon.nl
Email: info@outplacementtelefoon.nl

Via de Outplacement Telefoon kunt u tijdens kantooruren direct antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen over outplacement en re-integratie. U wordt direct doorverbonden met een van onze outplacementspecialisten of er wordt door onze telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

De Outplacement Telefoon beschikt over een landelijk netwerk van outplacementspecialisten.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Gedempte Zuiderdiep 24
Postcode: 9711 HG Groningen
Telefoon: 050-8505050
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Brugstraat 7a
Postcode: 9712 AA Groningen
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.