Bureaus in Haren

Outplacementbureau WerkcontactSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Oranjesingel 11 Breda
Postcode: 5368 AA Haren
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl

Outplacementbureau Werkcontact is een outplacementbureau in Breda en specialist op het gebied van outplacement, spoor 2 re-integratie en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. Van onze clienten stroomt 93% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Werkcontact Outplacement heeft in Noord-Brabant kantoren in Breda, Bergen op Zoom en Tilburg. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

Outplacement TelefoonSpecialisme: Outplacement
Adres: Van Loostraat 138 Den Haag
Postcode: 9751 NN Haren
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementtelefoon.nl
Email: info@outplacementtelefoon.nl

Via de Outplacement Telefoon kunt u tijdens kantooruren direct antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen over outplacement en re-integratie. U wordt direct doorverbonden met een van onze outplacementspecialisten of er wordt door onze telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

De Outplacement Telefoon beschikt over een landelijk netwerk van outplacementspecialisten.