Bureaus in Heerlen

Maas groepSpecialisme: beroepskeuzeonderzoek, sollicitatietraining
Adres: Valkenburgerweg 34-S
Postcode: 6411 BN Heerlen
Telefoon: 045-4009722
Website: www.maasgroep.nl
Email: info@maasgroep.nl
Maas groep kan u adviseren en begeleiden bij het vinden van die nieuwe werkkring. Ook kunt u via Maas groep informatie krijgen over potentiele werkgevers en netwerken en vacatures die voor u van belang zijn. Outplacement: ervaring Maas groep Met zeven vestigingen verspreid door de hele provincie Limburg en Noord-Brabant is Maas groep altijd op korte afstand van haar klanten gevestigd. Die klanten zijn bedrijven, gemeenten, het UWV en particulieren. Wij geloven in maatwerk en daarom wordt elk Outplacementtraject op maat gesneden, afhankelijk van de uitgangspositie en het gewenste einddoel. Opleidingen met Baangarantie * Maas groep biedt in samenwerking met werkgevers en opleiders een twintigtal opleidingen met baangarantie, varierend van taxichauffeur tot ICT-specialist. * Begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap: Het starten van een eigen onderneming is een optie die nog vaak over het hoofd wordt gezien als kans op een nieuwe toekomst. Maas groep heeft daarnaast verschillende disciplines en specialisten in huis die heel specifiek worden toegepast en ingezet.

Outplacement TelefoonSpecialisme: Outplacement
Adres: Van Loostraat 138 Den Haag
Postcode: 6413 XB Heerlen
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementtelefoon.nl
Email: info@outplacementtelefoon.nl

Via de Outplacement Telefoon kunt u tijdens kantooruren direct antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen over outplacement en re-integratie. U wordt direct doorverbonden met een van onze outplacementspecialisten of er wordt door onze telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

De Outplacement Telefoon beschikt over een landelijk netwerk van outplacementspecialisten.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Doctor Poelsstraat 85-91
Postcode: 6411 HG Heerlen
Telefoon: 045-5606800
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.