Bureaus in Kaatsheuvel

FlexpaySpecialisme: Faciliterend outplacement
Adres: Modelleur 1
Postcode: 5171 SL Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-672090
Website: http://www.flexpay.nl
Email: info@flexpay.nl
FlexPay BV is sinds 1999 de specialist op het gebied van uitzenden, detacheren en payrolling in de Sociale Zekerheid. FlexPay biedt dienstverlening op maat aan gemeenten en werkgeverservicepunten ter ondersteuning van de uitvoering van de nieuwe Participatiewet welke in 2014 wordt ingevoerd.

ROL CoachingSpecialisme: Outplacement & Coaching
Adres: Grevelingen 62
Postcode: 5172 AD Kaatsheuvel
Telefoon: 06 12 52 43 92
Website: http://www.rolcoaching.nl
Email: mail@rolcoaching.nl
Bij ROL Coaching kan je terecht voor een gerichte beroepskeuze, loopbaanbegeleiding en personal coaching op maat. Op zoek naar een personal coach of persoonlijke begeleiding bij jou in de buurt? Met een doordachte aanpak en uiterst effectieve hulpmiddelen helpt ROL Coaching je in korte tijd een enorme boost te geven aan de inrichting van jouw leven. ROL Coaching staat daarbij voor hoogwaardige, effectieve en persoonlijke coaching.

ROL CoachingSpecialisme: Coaching, Timemanagement
Adres: Grevelingen 62
Postcode: 5172 AD Kaatsheuvel
Telefoon: 06-12524392
Website: www.rolcoaching.nl
Email: mail@rolcoaching.nl
ROL Coaching richt zich primair op Loopbaanadvisering en Outplacement trajecten. Door middel van coaching werk je samen aan een nieuwe koers binnen je loopbaan. Deze koers komt uiteindelijk uit bij een nieuwe baan binnen hetzelfde bedrijf, een nieuwe werkgever of mogelijk de start van een eigen bedrijf. Het startpunt is dus bekend, de uitkomst is nog ongewis, maar is ieder geval gericht op je eigen wensen en kunnen. Het doel is dus niet het zo snel mogelijk vinden van een nieuwe baan, maar echt goed kijken naar wat je wilt. ROL Coaching is daarbij gespecialiseerd in het uitvoeren van een gedegen talentenanalyse. Dit assessment kan gebruikt worden als effectief onderdeel van de coaching. De analyse is objectief, ontwikkelingsgericht en legt focus op talenten en sterke punten, waarbij psychologische analyses op hoog professioneel en wetenschappelijk niveau uitgevoerd kunnen worden. Het gaat er hierbij om dat uw talenten en competenties zo goed mogelijk in kaart worden gebracht en om deze talenten en competenties zo goed mogelijk te ontwikkelen. Outplacement trajecten zijn maatwerk. Wij ontvangen u graag op ons kantoor te Kaatsheuvel voor een vrijblijvend intakegesprek.

Werkcontact OutplacementSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Oranjesingel 11 Breda
Postcode: 5171 VA Kaatsheuvel
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl
Werkcontact Outplacement is een outplacementbureau in Breda (gemeente Noord-Brabant) en specialist op het gebied van outplacement, re-integratie spoor 2 en verborgen (nog niet gepubliceerde vacatures). Van onze clienten stroomt 87% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact Outplacement heeft in Noord-Brabant kantoren in Breda, Bergen op Zoom en Tilburg. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.