Bureaus in Kerkrade

viaWMOSpecialisme: outplacementtrajecten, spoor 2
Adres: Sint Pieterstraat 143
Postcode: 6463 CS Kerkrade
Telefoon: 045-5352772
Website: www.viawmo.nl
Email: info@viawmo.nl
Bij viaWMO wordt de client begeleidt bij het zoeken naar een passende functie of naar zelfstandig ondernemerschap. Deze begeleiding is eclectisch en indien wenselijk is er ruimte voor een holistisch benadering. Wij streven naar een actieve samenwerking en transparantie met de client, de opdrachtgever, de nieuwe werkgever, re-integratiedeskundige (en indien aanwezig andere betrokken derden zoals bijvoorbeeld de maatschappelijk werker/ schuldhulpverlener/ psycholoog enz.). Hierbij wordt gebruik gemaakt van IVB = individueel vraaggerichte benadering waarbij de kernbehoefte van de client wordt onderzocht en gevolgd. Deze worden vervolgens gekoppeld aan de wensen en eisen van de nieuwe werkgever, waardoor er een goede 'match' kan ontstaan.

Outplacement TelefoonSpecialisme: Outplacement
Adres: Van Loostraat 138 Den Haag
Postcode: 6465 BK Kerkrade
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementtelefoon.nl
Email: info@outplacementtelefoon.nl

Via de Outplacement Telefoon kunt u tijdens kantooruren direct antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen over outplacement en re-integratie. U wordt direct doorverbonden met een van onze outplacementspecialisten of er wordt door onze telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

De Outplacement Telefoon beschikt over een landelijk netwerk van outplacementspecialisten.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Hoofdstraat 35a
Postcode: 6461 CM Kerkrade
Telefoon: 045-5356770
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.