Bureaus in Leiden

Outplacementbureau WerkcontactSpecialisme: outplacement
Adres: Kanaalpark 140
Postcode: 2321 JV Leiden
Telefoon: 088-033 30 08
Website: https://www.outplacementbureau.nl
Email: info@werkcontact.nl

Outplacementbureau Werkcontact biedt outplacementtrajecten aan in West- Zuid- en Noord Holland en begeleidt werknemers zowel uit het bedrijfsleven als de overheid. Dat doet Werkcontact voor een veelheid aan doelgroepen en voor alle niveaus. Werkcontact treedt professioneel en  probleemoplossend op in een voor mensen moeilijke periode. We begeleiden zowel individueel ontslagen medewerkers als werknemers die zijn ontslagen bij collectief ontslag. 

Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak: 088-033 30 08.

Talent4workSpecialisme: groepsoutplacement en individuele outplacement
Adres: Flexruimte Frambozenweg 1
Postcode: 2300 Leiden Leiden
Telefoon: 06-51842444
Website: http://talent4work.nl
Email: info@talent4work.nl

Talent4work

Het kan om allerlei redenen nodig zijn om het contract tussen werknemer en werkgever te ontbinden. Tegenwoordig zullen dat vaak bedrijfseconomische redenen zijn: de economie stagneert of krimpt en er is niet genoeg geld meer om iedereen in dienst te houden. Maar er kunnen ook andere redenen zijn: de functie is veranderd en niet meer passend voor de werknemer, de werknemer kan zich niet meer binnen het bedrijf ontwikkelen of er is een onwerkbare arbeidsverhouding of een arbeidsconflict ontstaan. In al die gevallen getuigt het van goed werkgeverschap de werknemer een outplacementtraject aan te bieden zodat zijn of haar talenten en drijfveren elders weer of beter tot hun recht komen. In het kader van outplacement nemen we wanneer nodig de tijd voor het verwerkingsproces. Baanverlies is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven en soms is het nodig bij dit verlies stil te staan. Daar begeleiden we de medewerker dan goed, respectvol en deskundig bij. Vaak voeren we ook een loopbaanonderzoek uit: een onderzoek naar talenten, drijfveren, ambities en mogelijkheden van de werknemer. Welk werk is passend? Wat inspireert, geeft energie en is haalbaar? Wat stond - als dat aan de orde is - goed functioneren in de weg in de oude baan? Kan dat in ander werk ook optreden en zo ja, hoe is dat te voorkomen? Daarop kunnen we op een oplossingsgerichte manier coachen. Bij ieder outplacementtraject zullen we de medewerker ook de vaardigheden aanleren om de arbeidsmarkt effectief te benaderen. Juist nu, in deze economisch grillige tijden, is het belangrijk jezelf als werkzoekende goed te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Sollicitatie- en netwerktraining, personal branding, vergroten van zelfvertrouwen zijn daarom essentiele onderdelen van outplacement. Zo leren we mensen zelf hun weg in de arbeidsmarkt te vinden. Bij dit alles is het doel de medewerker er bij te begeleiden vanuit kracht, plezier en inspiratie weer aan het (nieuwe) werk te gaan.

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: Kanaalpark 144
Postcode: 2321 JV Leiden
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches op 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Einsteinweg 92
Postcode: 2333 CD Leiden
Telefoon: 070-3704780
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Kanaalpark 140
Postcode: 2321 JV Leiden
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.

FocusSpecialisme: Loopbaanadvies
Adres: Schipholweg 103
Postcode: 2316 XC Leiden
Telefoon: 088-0071400
Website: https://focusnederland.nl
Email: info@focusnederland.nl

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Focus biedt concrete oplossingen voor duurzame inzetbaarheid en (pre)mobiliteit, voor zowel werknemers als werkgevers.

Zo worden werknemers gestimuleerd en geïnspireerd zich te ontwikkelen en in beweging te komen. Leidinggevenden en HR krijgen concrete handvatten om dat proces te stimuleren en te faciliteren.