Bureaus in Maastricht

RoffelSpecialisme: Outplacement
Postcode: 6221 BM Maastricht
Telefoon: 0031651530140
Website: http://www.roffel.nu
Email: info@roffel.nu
Roffel (sinds 1959) is een training- en adviesbureau op het gebied van outplacement. Roffel brengt mensen in beweging. Dat doen we door uit te gaan van hun authenticiteit en ont-wikkeling. We ondersteunen mensen in het ontdekken en verder ontwikkelen van hun passie. Roffel begeleidt mensen in hun overstap naar een nieuwe werggever. Met de eigen verantwoordelijkheid van de kandidaat als uitganspunt is voor ons het doel van outplacement het vinden van een passende functie bij een andere werkgever. Derhalve hechten wij veel waarde aan arbeidsmarktanalyse. Een nieuwe baan vinden zien wij als ontwikkelingsvraagstuk, waarbij we de strategie van "doen" volgen. Door het doen krijgen we beweging en beweging is een randvoorwaarde om een nieuwe baan te vinden. Bent u geinteresseerd in het werk van Roffel, neem dan gerust met ons contact op.

GITPSpecialisme: Employability
Adres: Stationsplein 8
Postcode: 6221 BT Maastricht
Telefoon: 040 - 264 96 96
Website: http://www.gitp.nl
Email: office.zuid@gitp.nl

Employability en outplacement vragen om goede regie en zorgvuldige afstemming.

Moet uw organisatie hoogopgeleide professionals ontslaan? Of is het zaak om medewerkers in beweging te krijgen? GITP levert vergaand maatwerk in employability en outplacement.

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: Sint Maartenslaan 26
Postcode: 6221 AX Maastricht
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches op 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid

Outplacement TelefoonSpecialisme: Outplacement
Adres: Van Loostraat 138 Den Haag
Postcode: 6215 KA Maastricht
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementtelefoon.nl
Email: info@outplacementtelefoon.nl

Via de Outplacement Telefoon kunt u tijdens kantooruren direct antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen over outplacement en re-integratie. U wordt direct doorverbonden met een van onze outplacementspecialisten of er wordt door onze telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

De Outplacement Telefoon beschikt over een landelijk netwerk van outplacementspecialisten.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Avenue Ceramique 95
Postcode: 6221 KV Maastricht
Telefoon: 043-3291700
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Boschstraat 45
Postcode: 6211 AT Maastricht
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.