Bureaus in Nijmegen

GITPSpecialisme: Employability
Adres: St. Canisiussingel 19-d
Postcode: 6511 TE Nijmegen
Telefoon: 024 - 327 75 05
Website: http://www.gitp.nl
Email: office.noordoost@gitp.nl

Employability en outplacement vragen om goede regie en zorgvuldige afstemming.

Moet uw organisatie hoogopgeleide professionals ontslaan? Of is het zaak om medewerkers in beweging te krijgen? GITP levert vergaand maatwerk in employability en outplacement.

Carrière SwitchSpecialisme: Outplacement
Adres: Graafseweg 274
Postcode: 6532 ZV Nijmegen
Telefoon: 088-0018500
Website: http://www.carriereswitch.nl
Email: info@carriereswitch.nl

Outplacement bij Carrière Switch betekent dat de cliënt zich verzekerd weet van begeleiding en ondersteunende diensten zonder beperkingen in intensiteit of tijd. Tot en met de proeftijd in de nieuwe werkkring. Pas dan wordt de opdracht als afgerond beschouwd. Indien de cliënt dit wenst is hierop vervolgens nog een ‘coaching on the job’ mogelijk. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het outplacementtraject opnieuw te starten, wanneer de nieuwe functie, om welke reden dan ook, niet gecontinueerd kan worden.

ArtemisSpecialisme: loopbaanbegeleidingstrajecten
Adres: Oranjesingel 24
Postcode: 6511 NV Nijmegen
Telefoon: 024-3237503
Website: http://www.artemisloopbaan.nl
Email: info@artemisloopbaan.nl
Een loopbaanbegeleidingstraject is bij uitstek bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan begeleiding bij het maken van een keuze op het gebied van werk en loopbaan. In dit traject krijgt u meer inzicht in uw eigen persoon, uw kwaliteiten en valkuilen, uw interesses, uw motivatie en inspiratie. Tevens krijgt u de nodige informatie over opleidingen, beroepen en de arbeidsmarkt. De combinatie van zelfinzicht en kennis over de opleidings- en beroepsmogelijkheden leidt tot een weloverwogen keuze voor uw eigen toekomst. Bij het loopbaanbegeleidingstraject worden capaciteiten, belangstelling, werkhouding en persoonlijke eigenschappen in kaart gebracht. Door middel van gesprekken, testen en opdrachten. Op basis van de resultaten en de verkregen gegevens wordt u verder begeleid en geadviseerd over te maken keuzes en er worden plannen opgesteld voor verdere actie. Alle onderzoeken starten met een onderzoeksdag. Daarna volgen gesprekken, waarbij de resultaten worden besproken.

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: De Ruyterstraat 65
Postcode: 6512 GB Nijmegen
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches op 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Keizer Karelplein 32
Postcode: 6511 NH Nijmegen
Telefoon: 024-3823600
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Kerkenbos 1037
Postcode: 6546 BB Nijmegen
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer: 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.