Bureaus in Oosterhout

Werkcontact OutplacementSpecialisme: Outplacement, Re-integratie spoor 2
Adres: Oranjesingel 11 Breda
Postcode: 4905 BL Oosterhout
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementverzekering.nl
Email: info@werkcontact.nl
Werkcontact Outplacement is een outplacementbureau in Breda (gemeente Noord-Brabant) en specialist op het gebied van outplacement, re-integratie spoor 2 en verborgen (nog niet gepubliceerde vacatures). Van onze clienten stroomt 87% uit naar de gewenste baan. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de client en de outplacement- of re-integratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter orientatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact Outplacement heeft in Noord-Brabant kantoren in Breda, Bergen op Zoom en Tilburg. Bel voor een afspraak: 088-033 30 08.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Bredaseweg 8
Postcode: 4901 KL Oosterhout
Telefoon: 0162-497575
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.