Bureaus in Roermond

RoffelSpecialisme: Outplacement
Postcode: 6041 HS Roermond
Telefoon: 0031651530140
Website: http://www.roffel.nu
Email: info@roffel.nu

Roffel (sinds 1959) is een training- en adviesbureau op het gebied van outplacement. Roffel brengt mensen in beweging. Dat doen we door uit te gaan van hun authenticiteit en ont-wikkeling. We ondersteunen mensen in het ontdekken en verder ontwikkelen van hun passie. Roffel begeleidt mensen in hun overstap naar een nieuwe werggever. Met de eigen verantwoordelijkheid van de kandidaat als uitganspunt is voor ons het doel van outplacement het vinden van een passende functie bij een andere werkgever. Derhalve hechten wij veel waarde aan arbeidsmarktanalyse. Een nieuwe baan vinden zien wij als ontwikkelingsvraagstuk, waarbij we de strategie van "doen" volgen. Door het doen krijgen we beweging en beweging is een randvoorwaarde om een nieuwe baan te vinden. Bent u geinteresseerd in het werk van Roffel, neem dan gerust met ons contact op.

viaWMOSpecialisme: outplacementtrajecten, spoor 2
Adres: Cornelis de Houtmanstraat 23
Postcode: 6045 HM Roermond
Telefoon: 045-5352772
Website: www.viawmo.nl
Email: info@viawmo.nl
Bij viaWMO wordt de client begeleidt bij het zoeken naar een passende functie of naar zelfstandig ondernemerschap. Deze begeleiding is eclectisch en indien wenselijk is er ruimte voor een holistisch benadering. Wij streven naar een actieve samenwerking en transparantie met de client, de opdrachtgever, de nieuwe werkgever, re-integratiedeskundige (en indien aanwezig andere betrokken derden zoals bijvoorbeeld de maatschappelijk werker/ schuldhulpverlener/ psycholoog enz.). Hierbij wordt gebruik gemaakt van IVB = individueel vraaggerichte benadering waarbij de kernbehoefte van de client wordt onderzocht en gevolgd. Deze worden vervolgens gekoppeld aan de wensen en eisen van de nieuwe werkgever, waardoor er een goede 'match' kan ontstaan.

Outplacement TelefoonSpecialisme: Outplacement
Adres: Van Loostraat 138 Den Haag
Postcode: 6043 BG Roermond
Telefoon: 088-033 30 08
Website: http://www.outplacementtelefoon.nl
Email: info@outplacementtelefoon.nl

Via de Outplacement Telefoon kunt u tijdens kantooruren direct antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen over outplacement en re-integratie. U wordt direct doorverbonden met een van onze outplacementspecialisten of er wordt door onze telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

De Outplacement Telefoon beschikt over een landelijk netwerk van outplacementspecialisten.

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Godsweerdersingel 9
Postcode: 6041 GJ Roermond
Telefoon: 0475-426800
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.