Bureaus in Zeist

Quint Human SupportSpecialisme: Coaching, Re-integratie, Loopbaanbegeleiding
Adres: Brugakker 6219
Postcode: 3704 HA Zeist
Telefoon: 030-8788214
Website: www.quinths.nl
Email: info@quinths.nl
Quint Human Support is een onafhankelijke netwerkorganisatie die expertise biedt in verzuim, re-integratie en outplacement. Quint Human Support begeleidt werkzoekende- en verzuimende werknemers op weg naar passend en duurzaam werk. Daarnaast ondersteund zij organisaties met verzuimmanagement. De consultants van Quint Human Support werken exclusief in Midden-Nederland. Zij wonen in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van consultancy, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Ons plaatsingsresultaat en verzuimreductie is bovengemiddeld, onze klanttevredenheid hoog. Quint Human Support werkt in opdracht van particulieren, werkgevers, arbodiensten, UWV en gemeenten. Quint Human Support begeleidt werknemers die: * Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter passend werk bij een andere werkgever zoeken (Re-integratietraject). * Vanuit een WGA-uitkering begeleidt kunnen worden naar nieuw werk. * Boventallig verklaard worden (Outplacement). * Vanuit UWV WERKbedrijf of Gemeente in de mogelijkheid gesteld worden deel te nemen aan re-integratietraject. Werkwijze: In het kennismakingsgesprek wordt de basis gelegd voor een plan van aanpak. Deze bestaat uit een heldere en haalbare vraag en de stappen die u gaat nemen. Uw persoonlijke coach helpt u bij het formuleren van de vraag en de stappen. Het traject wordt samengesteld op basis van persoonlijke wensen, doelstelling en behoeftes en kan onder meer bestaan uit de volgende modules: . Arbeidsverleden en actuele situatie . Kwaliteiten en talenten, vaardigheden en aandachtspunten . Persoonsprofiel (Eventueel Employabilitycheck bespreken) . Wensen en werken . U en de arbeidsmarkt . Actie . CV . Brief . Gesprekstechniek . Netwerken en Linkedin . Coaching

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Jagerlaan 12
Postcode: 3701 XJ Zeist
Telefoon: 030-6981830
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Utrechtseweg 133
Postcode: 3702 AC Zeist
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk duurzaam resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.