Bureaus in Zwolle

Carrière SwitchSpecialisme: Outplacement
Adres: Dokter van Deenweg 108-116
Postcode: 8025 BK Zwolle
Telefoon: 088-0018500
Website: http://www.carriereswitch.nl
Email: info@carriereswitch.nl

Outplacement bij Carrière Switch betekent dat de cliënt zich verzekerd weet van begeleiding en ondersteunende diensten zonder beperkingen in intensiteit of tijd. Tot en met de proeftijd in de nieuwe werkkring. Pas dan wordt de opdracht als afgerond beschouwd. Indien de cliënt dit wenst is hierop vervolgens nog een ‘coaching on the job’ mogelijk. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het outplacementtraject opnieuw te starten, wanneer de nieuwe functie, om welke reden dan ook, niet gecontinueerd kan worden.

ManywaysSpecialisme: individueel outplacement, ontslagverwerking
Adres: Schrevenweg 13-8
Postcode: 8024 HB Zwolle
Telefoon: 085-8785596
Website: www.manyways.nl
Email: info@manyways.nl
Je hebt net de mededeling gekregen dat jouw baan binnenkort komt te vervallen. Zelfs al zag je het al een tijdje aankomen, je hoopt altijd dat jou dat niet overkomt. Je gelooft het gewoon niet, jij je baan kwijt? Onmogelijk! Dan dringt de harde werkelijkheid tot je door en je vraagt jezelf af: Waarom ik? Waarom nu? Hoe nu verder? Je bent misschien boos, verdrietig of angstig en maakt je misschien zorgen over hoe je de rekeningen voortaan moet betalen. De emoties die baanverlies veroorzaken kunnen je behoorlijk blokkeren. Verwerk je emoties Er is een grote kans dat je die emoties wegstopt. Je hoofd loopt om van alles wat er op je afkomt. Zo kun je niet geconcentreerd werken aan het vinden van een nieuwe baan. Het is goed om die emoties toe te laten en ze te uiten. Gerichte aanpak Door gerichte coaching helpt Manyways je bij het functioneel maken en verwerken van deze emoties. Zo creeer je rust in je hoofd en kun je: - De situatie aanvaarden zoals die is. - Er misschien wel positieve punten in vinden. - Vanuit het hier en nu weer aan de toekomst denken.

Concreet PDSpecialisme: beroepskeuzeonderzoek, sollicitatiebegeleiding
Adres: Kamperstraat 32
Postcode: 8011 Zwolle
Telefoon: 038-4222951
Website: www.concreetpd.nl
Email: info@concreetpd.nl
Outplacement is het geheel van adviezen en diensten, dat wordt gebruikt om de medewerker op een zo effectief mogelijke manier naar een passende baan te begeleiden. De redenen om van deze dienst gebruik te maken kunnen van economische of functionele aard zijn. Er is bijvoorbeeld sprake van een arbeidsconflict, een reorganisatie of de behoefte om van baan te veranderen. Concreet PD heeft veel ervaring in de bemiddeling van medewerkers naar een nieuwe baan. Dat kan zijn naar dezelfde functie bij een andere werkgever, maar ook naar een ander soort functie. We doen dat volgens onze vaste werkwijze. Helder, open en eerlijk! Het traject is altijd op maat gesneden en individueel. Voor aanvang van elk traject voeren wij met de kandidaat een orienterend gesprek. Als je wilt samenwerken, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Een goede klik is belangrijk. Dat geldt ook voor motivatie. Wij nemen de motivatie namelijk als uitgangspunt. Het traject wordt samengesteld uit meerdere onderdelen, afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden. Enkele voorkomende onderdelen zijn: * Loopbaanonderzoek (wat zijn je capaciteiten en persoonskenmerken) * Sessie met een loopbaanpsycholoog (analyse van de persoonlijkheidsstructuur in relatie tot werk) * Beroepskeuze onderzoek (in beeld brengen van de wensen en interesse) * Arbeidsmarktorientatie (onderzoeken van de kansen op de arbeidsmarkt / uit welke taken bestaat een bepaalde functie) * Training of (om)scholing (onderzoeken en organiseren van een training of opleiding) * Sollicitatiebegeleiding ( wat is een goede brief en een verzorgd Curriculum Vitae) * Bemiddeling (op meerdere manieren benaderen van bedrijven) *Plaatsing (afsluiten van de arbeidsovereenkomst)

JP LoopbaandienstenSpecialisme: Outplacement, Loopbaanadvisering
Adres: Dokter Klinkertweg 4a
Postcode: 8025 BS Zwolle
Telefoon: 038-452 83 50
Website: http://www.jploopbaandiensten.nl
Email: info@jpzwolle.nl

Joosten & Partners Loopbaandiensten is opgericht in 1986 en heeft sindsdien veel expertise opgebouwd op het gebied van outplacements en loopbaanadvisering. Onze slagingspercentages en de klanttevredenheid zijn hoog en daar zijn wij gepast trots op. Een outplacementtraject bij Joosten & Partners Loopbaandiensten is altijd maatwerk. De begeleiding gebeurt op individuele wijze door een vaste persoonlijk adviseur, die werkt en woont in de regio. Onze adviseurs kennen de streek, de mensen en de arbeidsmarkt. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde voor succes. Maatwerk betekent ook dat de client niet ver hoeft te reizen. Dus zoekt u een betrouwbaar outplacementbureau? U bent van harte welkom op 1 van onze uitstekende locaties bij u "om de hoek".

Bark ConsultSpecialisme: Outplacementtrajecten
Adres: Kamperstraat 35A
Postcode: 8011 LK Zwolle
Telefoon: 0343-710140
Website: http://barkconsult.nl/
Email: info@barkconsult.nl
Uw eigen Arbeidsmarkt Succesplan? Bark werkt met modules. Samen met onze Loopbaancoach stelt u (rekening houdend met uw wensen en uw beschikbare budget) persoonlijke arbeidsmarktsucces-plan op. De modules die u kunt inzetten zijn: Beroepen orientatie, Empowerment, Sollicitatie training en Workshop, netwerken, Workshop Social media, Job Search, Job Hunting. Bark is opgericht in 2001, werkt landelijk (21 coaches en 64 werklocaties) en heeft een Blik Op Werk keurmerk (klanttevredenheidsscore over 2013 = 8,2). Bark staat voor: Bewustwording, Assertiviteit, Realisme, Koersgerichtheid

Randstad RentreeSpecialisme: HR
Adres: Burg. van Roijensingel 20
Postcode: 8011 CT Zwolle
Telefoon: 0800 72 63 78 23
Website: https://www.randstad.nl
Email: hr-solutions@nl.randstad.com

Randstad helpt uw organisatie en uw medewerkers bij personele veranderingen. Via outplacement bieden wij elke medewerker, van laag- tot hoogopgeleid, de grootste kans op een nieuwe baan.

Of het nu om één medewerker gaat, of om honderden. Wanneer sprake is van ontslag, wilt u als werkgever uw medewerker(s) uiteraard ondersteunen bij het vinden van nieuw passend werk. Randstad heeft de kennis en ervaring om uw medewerker(s) aan die nieuwe baan te helpen.

ILVOSpecialisme: Outplacement
Adres: Kamperstraat 35A
Postcode: 8011 LK Zwolle
Telefoon: 088 033 30 08
Website: http://www.ilvo.nl
Email: info@ilvo.nl

ILVO is een bureau voor loopbaanbegeleiding en outplacement.
Onze dienstverlening is er op gericht zo snel mogelijk resultaat te boeken.
Maar dat doen we niet zonder een gedegen voorbereiding en (indien nodig) een uitgebreide heroriëntatie. We gaan dus zorgvuldig te werk en met behulp van moderne instrumenten.

Naast heroriëntatie en loopbaanadvies bieden wij professionele praktische begeleiding, resultaatgerichte jobsearch en een intensieve bemiddeling naar een duurzame nieuwe baan. Er zijn verschillende trajecten die u kunt volgen en wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject.

Wilt u snel een voorsprong op andere sollicitanten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een individuele tweedaagse training van € 980 inclusief een overnachting en geheel verzorgd arrangement in een Bed and Breakfast in Zeeland. Tijdens deze training komt alles aan bod, van het maken van een goed cv, uw presentatie op LinkedIn, een onderscheidende sollicitatiebrief tot het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Daarnaast krijgt u toegang tot Jobport en kunt u drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks voor u zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Voor advies, meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met ILVO via telefoonnummer 088-033 30 08 of gebruik het contactformulier op onze website.

ILVO werkt vanuit locaties door het hele land.